Στελέχωση Τμήματος Πωλήσεων

Πωλητής γεννιέσαι ή γίνεσαι;

Ένας πωλητής γίνεται αποτελεσματικός όταν καταφέρνει να αναδείξει τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά του προϊόντος και να τα συνδέσει με τις ανάγκες ή τις επιθυμίες του πελάτη. Αλλάζοντας τις λέξεις πωλητής προϊόν και πελάτης εύκολα διαπιστώνουμε ότι «πώληση» είναι η ενστικτώδη ανάγκη μας να είμαστε γοητευτικοί και πετυχημένοι σε όλα τις εκφάνσεις της ζωής μας. Όλοι μας έχουμε μέσα μας ταυτόχρονα τις ιδιότητες του Πελάτη και του Πωλητή.

Για τον λόγο αυτό η δύναμη της προσωπικής επικοινωνίας είναι αναμφισβήτητη και ποτέ δεν θα μπορέσει να παραμεριστεί ή να αντικατασταθεί όσο υπάρχουν άνθρωποι με φωνή και ακοή. Όμως παρά το ότι είμαστε όλοι προικισμένοι από την φύση μας να είμαστε Πωλητές προκειμένου να επιβιώσουμε στην κοινωνία δεν είμαστε όλοι αρκετά έτοιμοι να γίνουμε Πωλητές στο επάγγελμα μας.

Η πώληση ως επαγγελματική θέση ή επαγγελματική πρακτική απαιτεί όραμα, φιλοδοξία και επίμονη προσπάθεια όπως άλλωστε και κάθε επιτυχημένη καριέρα ανεξαιρέτως αντικειμένου. Συνεπώς γεννιόμαστε πωλητές αλλά φαίνεται μόνο όταν το καταφέρουμε.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την λειτουργία τμημάτων πωλήσεων με ίδια μέσα.

Στελεχώνουμε τα τμήματα πωλήσεων με εκπαιδευμένους Πωλητές τους οποίους υποστηρίζουμε σε καθημερινή βάση προκειμένου να αναδεικνύουν πλήρως την ανταγωνιστικότητα της εταιρίας στην αντίληψη του Πελάτη.

Οι Πωλητές είναι εργαζόμενοι της εταιρίας μας και συνεπώς κάθε ευθύνη στην απόδοση τους βαρύνει αποκλειστικά εμάς.